Joukkue ja klinikat

The Health Clinic joukkueen riveissä on kirurgian erikoisalojen kokeneita ammattilaisia ja monet niistä ovat tähän päivän työskentelyt jo yli kaksikymmentä vuotta omalla alalla. Kaikki lääkärit ottavat vuosi vuodeltaan koulutuksia, että tietojaan ja taitojaan vieläkin hioa. He tekevät työnsä uskoessa, että kirurgia on kuin taidetta, jossa taideteoksen luomiseen tulee peliin laittaa myös sielunsa.

Tri. Rein Adamson
         

           Tri. Rein Adamson
           Bariatrinen & yleiskirurgi
           Curriculum Vitae
Tohtori Adamsonilla on 31 vuoden kokemus kirurgin työstä, ja hän on valmistunut Tarton yliopiston lääketieteellisestä tiedekunnasta vuonna 1982. Tohtori Adamson on ollut Tallinnan kirurgien liiton jäsen vuodesta 1998 lähtien, ja hän on erikoistunut lihavuus- ja plastiikkakirurgiaan. Hän on ollut mukana The Health Clinicin toiminnassa jo aivan alusta lähtien ja työskennellyt sekä yksityisen että julkisen sektorin palveluksessa Virossa. Tohtori Adamson osallistuu säännöllisesti erilaisiin alan käytännön koulutuksiin eri puolilla Eurooppaa ja Yhdysvaltoja. 
 

Tri. Rein Adamson

          Tri. Jaan Troost
          Yleiskirurgi
          Curriculum Vitae

Tohtori Troostilla - kirurgisen osaston ylilääkäri - on yli 40 vuotta kokemusta kirurgin työstä, hän on valmistunut Tarton Yliopiston lääketieteellisestä tiedekunnasta vuonna 1972, osallistunut useisiin kauneuskirurgian koulutuksiin Euroopassa, Australiassa ja Yhdysvalloissa. 
Lisäksi osallistunut useisiin erilaisiin koulutuksiin Virossa, Suomessa ja Ruotsissa. 
Hän on erikoistunut vartalon muotoiluun, erityisesti vatsan ja rintojen muotoiluun. 
Tohtori Troost on myös Tallinna Kirurgide Seltsi ja Eesti Kirurgide Assotsiatsiooni (Viron Kirurgien Yhdistys) yhdistyksen jäsen.
 

Tri. Rein Adamson


           Tri. Merle Sellend
           Plastiikakirurgi

Tohtori Merle Sellend on valmistautunut Tarton yliopiston lääketieteellisestä tiedekunnasta vuonna 1983 ja vuodesta 1986 hän toimii plastiikkakirurgina. Tri Sellend on ollut koulutuksissa Moskovassa, Riiassa, Miamissa, Pariisissa, Ateenassa, Venetsiassa ja Nizzassa. Hän on Kansainvälisen Esteettisen Plastiikakirurgian Seuran (ISAPS) jäsen. The Health Clinic kumppanina on tohtori Merle Sellend erikoistunut kasvojen kirurgian.


Tri. Rein Adamson
            

          Tri. Aet Saarts                                    
          Nenäkirurgi
          Curriculum Vitae  
Tohtori Saarts on valmistunut Tarton yliopiston lääketieteellisestä tiedekunnasta vuonna 1993 ja on erikoistunut korvien, nenän ja kurkun alueen toimenpiteisiin ja leikkauksiin. Hän tekee klinikallamme suoritettavat nenäleikkaukset, ja hänellä 15 vuoden kokemus julkisella sektorilla työskentelystä. Lisäksi hän on toiminut kolmen vuoden ajan menestyksekkäästi The Health Clinicin palveluksessa. Tohtori Saarts on ollut Tallinnan lääkäriliiton sekä Viron korvan, nenän ja kurkun alueen kirurgien yhdistyksen jäsen vuodesta 1996 lähtien.
 

Tri. Rein Adamson
            
Tri. Kristjan Gutmann
            Hammaslääkari
Yliopisto-opintojen päätyttyä Dr. Gutmann toimi jonkun aikaa harjoittelijana Suomessa. Hän on tehnyt tiivistä yhteistyötä useiden sikäläisten johtavien hammaslaboratorioiden kanssa. Viroon palatessaan hänestä tuli yksi Eurodent-hammashoitolan perustaja. Yhteistyö ulkomaisten kollegojen ja laboratorioiden kanssa jatkuu edelleen. Dr. Gutmannin päätoimialana ja päivittäisenä työnä on hammasproteesit sekä monimutkaisten purentahäiriöiden ratkaiseminen.

Tri. Rein Adamson
         Tri. Rein Raie
         Ortopedinen kirurgi


Professori Raie on Viron kokeneimpia ortopedejä. Hän on erikoistunut selän ja selkärangan korjaavaan kirurgiaan ja suorittanut yli 2 400 tällaista toimenpidettä. Professori Raie on Latvian traumatologien ja ortopedien liiton kunniajäsen ja on toiminut myös Viron edustajana SICOT:ssä vuodesta 1997 lähtien ja EFORT:ssä vuodesta 2004 lähtien.
 

 
Tri. Rein Adamson
         Tri. Karl-Andres Kants
         Ortopedinen kirurgi


Tohtori Kants on Viron johtava tekonivelleikkauksia suorittava kirurgi. Hän toimii Viron kirurgien liiton varapuheenjohtajana ja on Viron ortopediliiton hallituksen jäsen. Lisäksi hän toimii Viron sosiaaliministeriön ortopedisenä neuvonantajana.
 


Tri. Rein Adamson
         Tri. Armin Heiman
         Ortopedinen kirurgi


Tohtori Heiman on Viron johtava ortopedi, joka on erikoistunut käsi- ja rannekirurgiaan sekä artroskopiaan Hän on myös tekonivelleikkausten asiantuntija ja toimii kaikkia traumatologeja yhdistävän AO Alumnin Viron osaston varapuheenjohtajana. Tohtori Heiman toimii myös Viron traumatologian ja ortopedian liiton hallituksen jäsenenä ja Viron sosiaaliministeriön neuvonantajana.
 


 Tri. Madis Rahu
         Tri. Madis Rahu
         Ortopedinen kirurgi


Tohtori Rahu on Viron johtava ortopedi sekä artroskopian ja urheiluvammojen asiantuntija. Hän on Viron artroskopian ja urheilutraumatologian liiton perustaja sekä hallituksen puheenjohtaja.